Η τεχνική του Xuan Kong Da Gua (玄空大卦) , ήταν καλό κρυμμένο μυστικό στο Feng Shui. Επίσης υπήρξαν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα, από διάφορους δασκάλους ανά τον χρόνο. Αυτό που στην πραγματικότητα μετράει η τεχνική του Da Gua, είναι η μέτρηση του γήινου τσι, η ποσότητα αλλά και η ποιότητά του. Αν είναι ευνοϊκό για τους ανθρώπους που μένουν ή δουλεύουν εκεί και ποια η διαδραστικότητα του με το ουράνιο τσι.

Αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι το γήινο Qi είναι το σώμα και το ουράνιο Qi η εφαρμογή. Δηλαδή σε μια κατοικία παίρνουμε την απαραίτητη ενέργεια για τις δραστηριότητες μας από τα Ιπτάμενα Άστρα, δηλαδή το ουράνιο qi, αλλά η πραγματική ευημερία προέρχεται από το Da Gua. Μπορεί να έχουμε ένα καλό χάρτη στα Ιπτάμενα Άστρα αλλά να μην μας βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να έχουμε συνέχεια προβλήματα. Αυτό δείχνει ότι τα εξάγραμμα του γήινου τσι, δεν είναι κατάλληλα.

Με το Xuan Kong Da Gua (玄空大卦) , λαμβάνουμε το πιο ευνοϊκό υδάτινο qi ακόμη και όταν έχουμε κλειστές πόρτες .Έτσι ο άνθρωπος τρέφεται με αυτό το τσι και έχουμε καλά αποτελέσματα αν είναι ευνοϊκό για εμάς. Με αυτό κατανοούμε την σημασία του Da Gua σε μια μελέτη και το πόσο δυνατή είναι αυτή η εφαρμογή.

Με την τεχνική αυτή καθορίζεται η ποιότητα του qi από τα 64 εξάγραμμα. Οι άνθρωποι λαμβάνουν αυτό το τσι όταν ξεκουράζονται και αυτό ορίζει και την τύχη τους. Έτσι είναι πολύ σημαντικό τα εξάγραμμα να είναι επίκαιρα ώστε να είναι αποτελεσματικά.

64 εξάγραμμα

Με το Xuan Kong Da Gua (玄空大卦), μπορούμε να κάνουμε επιλογή ημερομηνίας για επαγγελματικό λόγο ή για γάμο, βάπτιση ή κάποια υπογραφή συμβολαίων, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το κρεβάτι μας για απογόνους ή το γραφείο μας για επαγγελματική επιτυχία. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργοποίηση σχέσης και επιτυχημένη καριέρα. Είναι μια πολύ ισχυρή μέθοδος με πολύ δυνατά αποτελέσματα.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;