Ο μεταλλικός ήχος είναι πολύ σημαντικός στο Φενγκ Σούι και μάλιστα βοηθάει στο να κατευνάσουμε ένα από τα πιο επικίνδυνα άστρα, το 5, που είναι ένα άστρο που φέρνει καταστροφές. Προτείνουμε στο σπίτι πάντα να παίζει μια μουσική μεταλλική, όπως πιάνο για παράδειγμα.

Υπάρχει αναλυτικό άρθρο για το εκκρεμές και την σημασία του, που έχει άμεση σχέση με τους μεταλλικούς ήχους.

Διάλεξα μερικά κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιείται ώστε να εναρμονίσετε τον χώρο σας. Καλό είναι να παίζουν και όταν λείπετε από τον χώρο σας.

Δέκα ώρες ασταμάτητης μουσικής με πιάνο. Φανταστικό βίντεο το χρησιμοποιώ συνέχεια για τους ήχους του μιας και δεν ενοχλεί ότι και να κάνεις και ταυτόχρονα βοηθάει να χαλαρώνεις και λειτουργεί σαν μια μικρή θεραπεία στο Φενγκ Σούι.

Μία ώρα μουσικής με πιάνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διαλογισμό. Πολύ καλή μουσική επιλογή. Υπάρχει μια συνεχής ροή χωρίς να κουράζει και βοηθάει στο να θεραπεύσει το άστρο 5.

Εξήμισι ώρες χαλαρής μουσικής με ρομαντικές προεκτάσεις, δημιουργεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα με πάθος και αγάπη. Εννοείται ότι βοηθάει σε θεραπεία Φενγκ Σούι για το άστρο 5.

Με 4 ώρες μουσικής για ηρεμία και αρμονία κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά στην θεραπεία του άστρου 5. Μου αρέσει πολύ αυτή η σύνθεση.

Τρεις ώρες πιάνο με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την ηρεμία και το πνεύμα των γιορτών.

Δυόμιση ώρες μουσικής πιάνου για μελέτη χωρίς να ενοχλεί, κατάλληλη για κάθε στιγμή συγκέντρωσης.Έχουν επιλεχθεί κομμάτια από Μότσαρντ, Σοπέν, Τσαικόφσκι και άλλους.

Δέκα ώρες μουσικής που θα σας μελαγχολήσει. Για εκείνες τις σκοτεινές και βροχερές μέρες.

Δύο ώρες τζάζ διάθεση με ερωτικές πινελιές. Καταπληκτική σύνθεση.

Οι παραπάνω επιλογές γίνανε πάντα με κόνητρο να βοηθήσουμε στην θεραπεία το άστρο 5 που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Θεραπεύουμε και ταυτόχρονα αλλάζουμε διάθεση με μουσική.

Για να μάθετε περίσσοτερα για μελέτες σε χώρους μπορείτε να μπείτε εδώ.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;