Στην εφαρμογή της τεχνικής του φενγκ σούι, Ιπτάμενα Άστρα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ροή του τσι, σε ετήσια βάση αλλά και στα μόνιμα άστρα που βρίσκουμε ύστερα από μια μελέτη φενγκ σούι. 

Θα πρέπει όμως να τονίσω και την μεγάλη σημασία που έχουν τα μηνιαία άστρα, στην ροή του τσι, γιατί ορισμένοι συνδυασμοί των πέντε στοιχείων μπορεί να προκαλέσουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να μελετάμε και να εφαρμόζουμε τοπικές θεραπείες όπου αυτές χρειαστούν.

Για παράδειγμα αν κάπου έχουμε ένα άστρο 3, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κλοπής, τσακωμούς, απώλεια χρημάτων, ατυχήματα και έρθει ένα μηνιαίο άστρο 5, που είναι ένα άστρο καταστροφής, καταλαβαίνει κάποιος τι ζημιά μπορεί να προκληθεί. Από θανατηφόρο ατύχημα μέχρι φυλακή. Για αυτό το λόγο πάντα υποστηρίζω ότι το τσι στον χώρο μας θα πρέπει να έχει μια αρμονική πορεία και να προσέχουμε ώστε αυτό να εφαρμόζεται.

Ναι σίγουρα τα ετήσια άστρα είναι τα πιο δυνατά. Όμως δεν έχουμε θετικές ή αρνητικές εξελίξεις καθ όλη την διάρκεια του έτους; Δεν βλέπουμε ανοδικές και καθοδικές πορείες σε υγεία, οικονομικά, σχέσεις; Μήπως τελικά με με μερικές θεραπείες γλιτώνουμε από τα χειρότερα; Και ναι, αν κάποιος εφαρμόζει τις μηνιαίες θεραπείες σχολαστικά δεν θα έχει μεγάλα προβλήματα, μιας και θα μπορεί να τα αντιμετωπίσει έγκαιρα.

Το Φενγκ Σούι είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο που αν το μάθουμε σωστά θα μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη, να χτίσουμε ένα υγιή μέλλον και να βρούμε την ευτυχία μας, μέσα από την αρμονική εξισορρόπηση.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;