Ο πλούτος στο Φενγκ Σούι είναι μια μετρήσιμη κατάσταση, όπως ακριβώς μπορούμε και μετράμε στον ηλεκτρισμό την ποσότητα ρεύματος που καταναλώνουμε. Το Φενγκ Σούι, όπως έχουμε ήδη εξηγήσει διαχειρίζεται την ενέργεια Τσι – Qi, και τις εκφάνσεις της. Είναι λοιπόν λογικό να μπορεί να μετρηθεί, με την έννοια, αν κάποιος χώρος είναι κατάλληλος για μια επιχειρηματικής δραστηριότητα.

Η διαδικασία που απαιτείται για να μετρηθεί αυτός ο χώρος ως προς την καταλληλότητα, ονομάζεται μελέτη και πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματία σύμβουλο Φενγκ Σούι. Μέσα από μια σχετικά πολύπλοκη διαδικασία και με την χρήση πολλαπλών τεχνικών, καθώς και σε συνδυασμό με την χρόνια εμπειρία του θα μπορεί να “μετρήσει¨ αν το κατάστημα που έχουμε επιλέξει σαν επαγγελματικό χώρο είναι κατάλληλο και τι πρέπει να κάνουμε για να το επιτύχουμε.

Τα χρήματα, ο πλούτος, στο Φενγκ Σούι, δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι απλά το μέσο για να υπάρχει μια ισορροπία και μια αρμονία στην καθημερινή μας ζωή. Ο πλούτος, λοιπόν μεταφράζεται εδώ σαν την “ποσότητα ενέργειας” που ρέει σωστά στον χώρο μας και είναι τέτοια ποσότητα που θα μας φέρει χρήματα.

Σήμερα όσο ποτέ στην Ελλάδα, που διανύει μια περίοδο οικονομικής ανέχειας, παρατηρούμε ότι αρκετοί επαγγελματίες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και έχουν συνέχεια δουλειά. Αυτό συμβαίνει γιατί στο κατάστημά τους ή στο γραφείο τους μπαίνει αρκετή από αυτήν την ενέργεια Τσι που τους φέρνει πλούτο.

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε και εσείς την επαγγελματική σας ηρεμία και επιτυχία, δοκιμάστε μια μελέτη Φενγκ Σούι.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;