Αυτό που έχει παρεξηγηθεί τα τελευταία χρόνια στην Δύση, είναι η αντίληψη ότι αν στολίσουμε το σπίτι μας με διακοσμητικά και βάψουμε μια κόκκινη πόρτα στην είσοδο θα έχουμε ευτυχία, υγεία και χρήματα. Βέβαια αυτό ελάχιστα  έχει σχέση με την πραγματικότητα μιας και το Φενγκ Σούι διαπραγματεύεται το πως η ενέργεια Qi, έχει διαδραστικότητα με τον χώρο μέσα στον οποίο κατοικούμε. Άρα το σημαντικό είναι να κατανοήσουμε τι είναι το Τσι, αυτή η ζωτική ενέργεια που περιβάλλει τα πάντα, και πως αυτή μας επηρεάζει σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας.

Η ενέργεια Τσι στην πραγματικότητα, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σύμπαντος και θα πρέπει να έχουμε μια ολική αντίληψη και να βλέπουμε το περιβάλλον μας σαν ένα ενιαίο σύνολο. Η κατοικία μας λοιπόν επηρεάζεται από το Τσι σαν να βρίσκεται μέσα σε μια αδιάκοπη καταιγίδα ενέργειας και εμείς προσπαθούμε να την κατευθύνουμε ώστε να μην μας δημιουργήσει προβλήματα.

Μια μελέτη κατοικίας, από πιστοποιημένο σύμβουλο Φενγκ Σούι – Feng Shui, θα αναδείξει τα προβλήματα προτείνοντας θεραπείες αλλά και θα δημιουργήσει ευκαιρίες επαγγελματικές, διαπροσωπικές και θα αποτρέψει προβλήματα υγείας. Με λίγα λόγια θα φέρει αρμονία, ευτυχία, ισορροπία και οικονομική ευμάρεια.

Στο fengshui.gr εφαρμόζουμε κλασικό φενγκ σούι, με πιστοποίηση από τον Feng Shui Research Center. Εφαρμόζουμε τεχνικές Flying Star, Da Gua, Water Methods και ειδικές τεχνικές για εξωτερικούς χώρους (κήπους, πλατείες, πόλεις, χωριά).

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια μελέτη.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;