Τι πιο όμορφο πράγμα από την υλοποίηση του έρωτα με ένα παιδί. Όλοι οι πολιτισμοί θεωρούσαν ευτυχία και πλήρωση ενός έρωτα την απόκτηση παιδιών. Ιδιαίτερα στην Κίνα θεωρείται η απόλυτη ευτυχία όταν μια οικογένεια γεννήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η εναρμόνιση του yin και yang, είναι προφανώς μια προέκταση της θεωρίας του Τσι και όχι μια φανταστική μυθολογία. Είναι η βάση της αρμονίας των πάντων.

Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που ταλαιπωρούνται χρόνια και δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν ένα παιδί, είτε με τεχνητοί τρόπο είτε με φυσική προσπάθεια. Σε αυτό συμβάλουν πολλαπλοί λόγοι που θα αναλύσουμε εδώ.

Ένας σημαντικός λόγος είναι ότι ο άντρας ή ή γυναίκα ή και οι δύο έχουν πολύ χαμηλό τσι. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορεί ο οργανισμός να αντεπεξέλθει στην γονιμοποίηση. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα έχει χαμηλό τσι στα νεφρά ή στο συκώτι η γενετήσια περιοχή, είναι κρύα και άρα ή σύλληψη ενός παιδιού είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τον άντρα της οικογένειας. Αν τα νεφρά του έχουν χαμηλό τσι, κατά συνέπεια έχουν χαμηλό jing άρα το σπέρμα του θα είναι χαμηλής ενέργειας. Παρατηρούμε ότι το βιολογικό κομμάτι έχει πρόβλημα στην σύλληψη.

Σε αυτήν την περίπτωση κάποιος θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού του. Επικουρικά μπορεί να κάνει βελονισμό που θα βοηθήσει πολύ, μιας και θα ανοίξουν οι μεσημβρινοί, τα κανάλια δλδ που ρέει το τσι μας.

Πως μπορεί να βοηθήσει το φενγκ σούι;

Με την εφαρμογή πολύ συγκεκριμένων τεχνικών ενεργοποιούμε το ουράνιο και γήινο τσι ώστε διοχετευτεί το τσι στην γονιμοποίηση. Υπάρχει και θεραπευτική τεχνική όπου θεραπεύουμε τον ασθενή τοποθετώντας το κρεβάτι σε πολύ καλό τσι αλλά και τεχνική Da Gua που είναι σχετικά πολύ δύσκολη εφαρμογή.

Το φενγκ σούι έχει την δυνατότητα να βρει λύσεις, αρκεί οι προϋποθέσεις του ακινήτου να υποβοηθάνε την κατάσταση.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;