Όταν αποφασίσετε να κάνετε μια μελέτη Φενγκ Σούι, είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστείτε αρμονικά με τον πιστοποιημένο μας σύμβουλο Φενγκ Σούι. Γιαυτό το λόγο καλό είναι να ξέρετε τι χρειάζεστε να έχετε μαζί σας όταν ο σύμβουλος επισκεφτεί το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  1. Είναι βασικό να έχετε μαζί σας την κάτοψη του χώρου – κτηρίου, που θέλετε να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι. Η κάτοψη είναι από τα πιο βασικά στοιχεία για την μελέτη. Μπορείτε να την βρείτε είτε από τον μηχανικό σας, αν σας ανήκει το σπίτι, είτε από τον ιδιοκτήτη αν το ενοικιάζεται. Αν πάλι δεν καταφέρνετε να βρείτε κάποια κάτοψη, με μια μικρή επιβάρυνση θα σας ετοιμάσουμε εμείς μία.
  2. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε την ημερομηνία – χρονολογία κατασκευής του κτηρίου σας ή τυχόν σημαντικές ανακαινίσεις που έχουν γίνει.
  3. Θα χρειαστούν όλες οι ημερομηνίες γέννησης των κατοίκων του διαμερίσματος – επαγγελματικού χώρου, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις μετρήσεις μας, με τους ανθρώπους που μένουν σε αυτό»
  4. Μια μικρή συνέντευξη με τον πιστοποιημένο μας σύμβουλο, είναι επίσης απαραίτητη, για την ολοκληρωμένη εικόνα που πρέπει να σχηματίσουμε. Η συνέντευξη γίνεται στον χώρο σας και καλύπτουμε έτσι την κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια μελέτη.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;