Όπως έχουμε επισημάνει και σε προγούμενα άρθρα όλο το σύμπαν είναι μια παχύρευστη μάζα ζωτικής ενέργειας, το Qi. Επίσης επισημάναμε την διαφορά του shen qi και sha qi. Η αντίληψη ότο το Qi μπορεί να μας δημιουρήσει σοβαρά προβλήματα υγείας είναι προφανώς μια έκφανση του sha qi.  Αν θέλουμε να το απλουστεύσουμε μιλάμε για καλό και κακό τσι.

Μελετώντας τα εξάγραμμα της κάθε κατεύθυνσης καθώς και τα ετήσια άστρα παρατηρούμε ότι στην κατεύθυνση ανατολή, έρχεται το άστρο πέντε, που είναι ένα άστρο καταστροφής. Όμως η πραγματική καταστροφή συμβαίνει στον Βορρά όπου υπάρχει φέτος ένα κρυφό πεντάρι καθώς και συνδυάζεται με το ετήσιο άστρο δύο.

Τι σημαίνει στην ουσία αυτό; Το άστρο πέντε όπως επισημάναμε είναι ένα άστρο καταστροφής. Να κάνουμε μία παρένθεση εδώ. Όταν λέμε άστρο στο φενγκ Σούι εννοούμε μία μορφή την ζωτική ενέργειας Qi. Το άστρο πέντε λοιπόν έρχεται από την Ανατολή που είναι η Κίνα στην προκειμένη περίπτωση. Από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η πανδημία. Άρα η κατεύθυνση αυτή έφερε μία ολική καταστροφή σε συνδυασμό με τα εξάγραμμα τις κατευθύνσης.

Οι χώρες που θα πληγούν περισσότερο είναι οι χώρες του Βορρά. Για παράδειγμα στην Ελλάδα θα  πληγεί περισσότερο η βόρεια Ελλάδα. Στην λατινική Αμερική από την άλλη θα πληγούν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ο Καναδάς. Επίσης στις ίδιες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πληγεί περισσότερο η βόρεια χώρα.

Αν με όλα αυτά συνυπολογίσουμε την ουράνια ενέργεια αλλά και την γήινη ενέργεια που σιγά-σιγά έχουν γυρίσει σε στοιείο της φωτιάς, τα αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο θα γίνονται ακόμα πιο ορνητικά. Επίσης εδώ να προσθέσουμε, ότι το Φεβρουάριο του 2024 το ουράνιο Τσι θα είναι φωτιά και θα κρατήσει έως το Φεβρουάριο του 2044.

Εκτιμώ ότι η πανδημία είναι η αφετηρία μιας νέας πολύ δύσκολης εποχής, η οποία θα φέρει ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων, όπως αυτοί τον έχουν βιώσει τα τελευταία 10.000 χρόνια. Η ανθρωπότητα περνάει μία καινούργια φάση η οποία θα είναι οδοστρωτήρας. Τα επόμενα 22 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα και η επιβίωση θα είναι πάρα πολύ αγχώδης.Όποιος δεν προσαρμοστεί θα καεί από την ουράνια και γήινη φωτιά που θα καίει τον πλανήτη μέχρι το Φεβρουάριο του 2044.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια περίοδο να μείνουμε ψύραιμοι και να ανεβάσουμε τα ενεργειακά μας επίπεδα, σωματικά και ψυχολογικά. Επίσης θα πρέπει η κατοικία μας να έχει όσο το περισσότερο καλό Φενγκ Σούι ώστε η ζωτική ενέργεια να μας φέρει την πολυαναμενόμενη ισορροπία και αρμονία. Μια μελέτη κατοικίας θα βοηθούσε ιδιιαίτερα σε αυτό.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;