Σε χώρες της Ασίας, όπως Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία η εφαρμογή φενγκ σούι είναι μια πάγια τακτική πριν κάποιος ξεκινήσει μια επιχείρηση ή αν ανοίξει νέα καταστήματα. Η κατανόηση της ενέργειας Τσι, είναι το πρωταρχικό στάδιο για να καλέσει κάποιος ένα επαγγελματία σύμβουλο φενγκ σούι. Αν κατανοηθεί αυτό το σκέλος, τότε κατανοούμε πόσο λογικό είναι ένας χώρος που θέλουμε να αποδώσει χρήματα θα πρέπει να έχει μια ομαλή ροή του Τσι αλλά και να έχει “καλή ενέργεια” ή όπως το λέμε στο φενγκ σούι, το τσι των “άστρων” θα πρέπει να είναι ευοίωνα. Και για να διευκρινίσουμε όταν λέμε άστρα στο φενγκ σούι εννοούμε τις ποιότητες, υφές του Τσι.

Η σωστή επιλογή του χώρου, η σωστή τοποθέτηση των θέσεων εργασίας, η σωστή τοποθέτηση του ταμείου, οι επιβεβλημένες θεραπείες σε χώρους καθώς και η τοποθέτηση νερού ή όχι αλλά και η μελέτη του εξωτερικού περιβάλλοντος είναι μερικά από τα σημεία που μόνο ένας έμπειρος επαγγελματίας σύμβουλος μπορεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Τα αποτελέσματα είναι πάντα εντυπωσιακά, αλλά χρειάζεται και η συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο που θα εφαρμόσει όσα του προταθούν. Μια μελέτη σε επαγγελματικό χώρο είναι πιο ακριβή από μια μελέτη σε μια κατοικία, όμως τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μια μελέτη αποτρέπει και κακά συμβάντα, οπότε τα συνολικά κέρδη από απρόσμενες απώλειες είναι πάντα προς όφελος του επιχειρηματία, επαγγελματία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια μελέτη

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;