Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής με πολλές επιτυχίες, μεταξύ αυτών και συνεργασία με Lady Gaga, Ψαραντώνη, Matisse. MTV World και πολλούς άλλους. Σας αποκαλύπτω τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία του, με την άδειά του φυσικά.

Πριν μερικά χρόνια ο Άλεξ με κάλεσε να κάνουμε μια μελέτη Φενγκ Σούι στον χώρο του. Έχοντας υπόψιν τον καλλιτεχνικό προσανοτολισμό του χρησιμοποίησα τα κατάλληλα άστρα (ποιότητες του Qi). Αυτό δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να μπορεί να συνεχίσει ακάθεκτος το καλλιτεχνικό του δρόμο με ποιότητα και συνέπεια.

Με την μελέτη του ήρθαν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποιές έφεραν με την σειρά τους νέες τηλεοπτικές προτάσεις, όπως το Nomads στον Ant1, στο οποίο συμμετείχε. Το καλό με την μελέτη είναι ότι ο Άλεξ όχι μόνο χρησιμοποιήσε την ενέργεια ώστε να πάει καλύτερα επαγγελματικά, αλλά το πιο σημαντικό δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας του και παρέμεινε το ίδιο καλό παιδί, με χαμηλό προφίλ.

Μια μελέτη Φενγκ Σούι, είναι σημαντικό να μην επηρεάζει τον χαρακτήρα των ανθρώπων αλλά να ενισχύει τα καλά στοιχεία τους.

Αλεξ Καββαδίας: “Ευχαριστώ πολύ για την μελέτη Φενγκ Σούι που μου έκανες Λεωνίδα. Πραγματικά μετά την μελέτη και τις θεραπείες που κάναμε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχει μια ροή στην καθημερινότητα μου, στην κατεύθυνση των αναζητήσεων μου. Θα πρότεινα σε οποιονδήποτε να το δοκιμάσει, γιατί είναι μια εμπειρία βιωματική που απλά δεν σταματάει. Μέσα από αυτό κατάλαβα ότι το Qi είναι πραγματικό και δουλεύει”

Εδώ η τελευταία δουλειά με Δωροθέα Μερκούρη και Κωνσταντίνο Τζούμα. Ένα καταπληκτικό κομμάτι που άφησε άφωνους τους κριτικούς.

Το κομμάτι abnormal, πλαισιώνει όλη την ευαισθησία του Άλεξ Καββαδία και αναφέρεται στα θύματα του bullying.

Σαν χαρακτήρας είναι συνεπής και εφαρμόζει κάθε χρόνο τις αλλαγές για τα ετήσια άστρα. Και σε αυτό το σημείο θα τονίσουμε ότι το Φενγκ Σούι είναι μια διαρκής κατάσταση που δεν σταματάει και πρέπει να εναρμονίζουμε τις θεραπείες σε ετήσια βάση αλλά και μηνιαία.

Ευχαριστώ τον Άλεξ που δέχθηκε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του με το Feng Shui.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;