Το fengshui.gr προχωράει ένα ακόμη βήμα και προσφέρει μια νέα υπηρεσία υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικούς πελάτες: την φωτορεαλιστική απεικόνιση ανακαινίσεων, νέων κτηρίων, γραφείων, κατοικιών, καταστημάτων και περιβάλλον χώρους.

Οι ρεαλιστικές εικόνες σε συνδυασμό με προτάσεις feng shui για διακόσμηση και εναρμόνιση με μελέτη Φενγκ Σούι στον χώρο σας, δίνει το απόλυτο αποτέλεσμα και σας λύνει τα χέρια για επιλογές επίπλων, διακοσμητικών στοιχείων.

Ο σχεδιασμός κάθε επιτυχημένου έργου στο fengshui.gr ξεκινά με βάση τη μελέτη του φυσικού χώρου που το περιβάλλει καθώς και τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη μας.

Ποια βήματα ακολουθούμε:

1. Αποστολή κάτοψης και φωτογραφίας του χώρου. Ιδανικά στέλνετε και το ύψος του χώρου, καθώς και το ύψος των αλλαγών επιπέδου εάν υπάρχουν.

2. Ετοιμάζεται πρόταση διαρρύθμισης και 3D απεικόνιση για τους χώρους που επιθυμείτε με τα έπιπλα που θέλετε να τοποθετήσετε.

Γιατί είναι σημαντική η 3D απεικόνιση

Ιδιαίτερα όταν κάνουμε ανακαινίσεις ή όταν κατασκευάζουμε μια κατοικία εξαρχής γλιτώνουμε κόπο και χρόνο με την 3D απεικόνιση του χώρου και πάνω από όλα εξοικονομούμε χρήματα με έξυπνες λύσεις.

Στις επιχειρήσεις το θεωρούμε σχεδόν επιβεβλημένο να γίνεται 3D απεικόνιση, γιατί θα υπάρχει ρεαλιστική απεικόνιση και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μπούσουλας για όλους του τεχνικούς που θα συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση ή ανακαίνιση του χώρου.

Γιατί επιλέξαμε την 3D απεικόνιση

Ύστερα από πολλά χρόνια μελετών κατανοήσαμε ότι όταν εμείς προτείνουμε μια μελέτη Φενγκ Σούι, με τις πρέπουσες αλλαγές που θα χρειαστούν, η 3D απεικόνιση, είναι πραγματικά δώρο εξ ουρανού. Ο πελάτης μπορεί και βλέπει πια την ολοκλήρωση του έργου χωρίς να έχει προβεί σε καμιά εργασία και αυτό έχει ως συνέπεια να παρεμβαίνει και να διορθώνει μέχρι να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα 100%.

Για οποιαδήποτε ψηφιακή 3D απεικόνιση του χώρου σας επικοινωνήστε μαζί μας.

*Οι πιο πάνω φωτογραφίες αποτελούν πραγματικές δουλειές και παρουσιάζονται ως δείγματα. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και υλικό επικοινωνήστε μαζί μας. Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση των φωτογραφιών. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;