Οι επαγγελματίες του Φενγκ Σούι χρησιμοποιούν συχνά την θεραπεία με το αλατόνερο και τα 6 νομίσματα για να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές επιρροές ή να απομακρύνουν την ενέργεια της ασθένειας από τα ετήσια ιπτάμενα άστρα 5, 3, 2 ή το συνδυασμό 5-2 και 2-5 που εμφανίζονται κάθε χρόνο σε ορισμένες κατευθύνσεις ενός σπιτιού ή ενός χώρου εργασίας. Χρησιμοποιείται ως θεραπεία μετάλλου, που αντιπροσωπεύεται από τη χρήση 6 μεταλλικών νομισμάτων.

Γιατί χρησιμοποιούμε 6 νομίσματα; Ο αριθμός 6 είναι μέταλλο και αντιπροσωπεύει το τρίγραμμο Qian ☰, το μεταλλικό στοιχείο είναι ζωτικής σημασίας για να κατευθύνει την ενέργεια της ασθένειας των Ιπτάμενων άστρων 5 και 2 στη μεταλλική θεραπεία που έχουμε εισάγει.

Η θεραπεία με το αλατόνερο συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του αλατιού και του νερού και τη χημική αντίδραση μεταξύ μετάλλου και αλατιού. Παραδοσιακά, χρησιμοποιείται για να καταστείλει την αρνητική ενέργεια των γήινων Ιπτάμενων άστρων 2 και 5 αλλά και του ξύλινου 3.

Με αυτόν τον τρόπο εγκλωβίζουμε το sha qi της κατεύθυνσης και δημιουργούμε θεραπεία.

Η θεραπεία

Για να εκτελέσετε τη θεραπεία, χρειάζεστε 6 μεταλλικά παλιά κινέζικα νομίσματα, χοντρό αλάτι και νερό. Τοποθετήστε τα 6 νομίσματα κυκλικά σε ένα μπολ με λίγο νερό αναμεμειγμένο με το χοντρό αλάτι. Τοποθετήστε τα έξι νομίσματα με την yang πλευρά να δείχνει προς τα πάνω και να σχηματίζουν ένα κύκλο. Συνέχεια τοποθετήστε το μπολ στις κατευθύνσεις που έρχεται το άστρο 2 5,3. Θα παραμείνει εκεί ως την επόμενη χρονιά που θα αλλάξουν πάλι τα ετήσια άστρα. Δεν πρέπει να μετακινηθεί.

Επειδή υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ξεχειλίσει το αλάτι καλό είναι να υπάρχει κάτω από το συγκεκριμένο μπολ ένα πιατάκι. Κάθε φορά που παρατηρείται ότι μειώνεται η ποσότητα νερού που υπάρχει μέσα στο μπολ να το συμπληρώνεται με νερό.

Όταν μετά από ένα χρόνο αποφασίσετε να το πετάξετε να το κάνετε μακριά από το σπίτι σας.

Open chat
1
Γειά σου και καλωσήρθες στο fengshui.gr. Πως μπορώ να βοηθήσω;